Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - تصور یک زندگی عادی بدون قدرت بینایی دشوار است؛ با این حال علائمی مانند قرمزی چشم، آبریزش چشم، تاری دید و خشکی چشم اغلب به عنوان مشکلات جزئی در نظر گرفته شده و به طور جدی مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

در حالیکه بیشتر این علائم به خودی خود برطرف می‌شوند، در موارد نادر و در صورتیکه فرد برای درمان اقدام نکند ممکن است به عوارض جدی از نابینایی تا مرگ منجر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد در حالیکه بیشتر عفونت‌های چشمی خوش‌خیم هستند، سایر عفونت‌های چشمی می‌توانند با پیامد‌های مخربی همراه باشند. اکثر بیماران با ترشحات چشمی، علائم بینایی یا قرمز و درد چشم به پزشک مراجعه می‌کنند.

کارشناسان بر این باورند که برخی از بیماری‌ها و عفونت‌ها ممکن است ابتدا به عنوان یک علامت چشمی ظاهر شوند، زیرا چشم‌ها تنها اندامی در بدن هستند که عصب‌ها و رگ‌های خونی را می‌توان مستقیما در آن مشاهده کرد و از این رو اولین عضوی است که در شناسایی بیماری و همچنین تایید تشخیص آن کمک کند. با پیشرفت علم پزشکی، این ایده که چشم‌ها فقط برای بینایی هستند، تغییر کرده است. برخی از بیماری‌های چشم می‌توانند باعث از دست دادن بینایی شوند و در برخی موارد نادر در صورت بی‌توجهی یا تشخیص در مراحل پیشرفته، منجر به مرگ می‌شوند.

 در ادامه به برخی از عفونت‌های چشمی اشاره شده است که در صورت عدم درمان می‌توانند عواقب مخربی داشته باشند:

قارچ سیاه: یک عفونت غیر معمول است که از طریق قارچ موکورالس ایجاد می‌شود و میزان مرگ و میر بالایی دارد. این بیماری بیشتر در بیماران دچار نقص سیستم ایمنی مانند بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده، سرطان، پیوند عضو، افرادی که تحت درمان استروئید‌ها قرار دارند و اخیرا در بیماران مبتلا به عفونت شدید کووید دیده شده است. قارچ از طریق حفره بینی به رگ‌های خونی نفوذ کرده و پس از گسترش به سینوس‌ها و در نهایت مغز ممکن است به مرگ بیمار منجر شود.

آسپرژیلوزیس: این نوع عفونت نیز در بیماران دچار نقص ایمنی رخ می‌دهد و از حفره بینی وارد بدن شده و به دنبال آن به مغز دسترسی پیدا می‌کند. گسترش عامل بیماری به جمجمه می‌تواند منجر به آبسه مغزی، واسکولیت، ترومبوز و در نهایت ایسکمی مغزی شود که می‌تواند کشنده باشد.

ورم ملتحمه: ملتحمه لایه نازکی از بافت است که سفیدی چشم و داخل پلک‌ها را می‌پوشاند. ورم ملتحمه را می‌توان به عنوان عفونت یا التهاب ملتحمه توصیف کرد. علائم این بیماری خارش و ترشح از چشم است. ممکن است یک یا هر دو چشم فرد دچار این عارضه شود و اگر در زمان مناسب درمان نشود، می‌تواند جدی باشد.

بلفاریت: التهاب پلک‌هاست و به دلیل عفونت باکتریایی، آلرژی، گرفتگی غدد چربی در پلک‌ها و برخی بیماری‌های پوستی ایجاد می‌شود. ممکن است فرد متوجه علائمی مانند قرمزی و ورم پلک‌ها، سوزش و آبریزش چشم‌ها، پوسته پوسته شدن پوست اطراف چشم شود. بلفاریت منجر به نابینایی نمی‌شود، اما می‌تواند چندین عارضه دیگر مانند ریزش مژه‌ها را ایجاد کند.

یووئیت: التهاب لایه میانی چشم است. این بیماری با عارضه‌های مختلفی مانند پسوریازیس و آرتریت روماتوئید مرتبط است. ممکن است فرد متوجه علائمی مانند تاری دید و قرمزی چشم‌ها شود.

التهاب یا عفونت قرنیه: استفاده نادرست از لنز‌های تماسی می‌تواند عامل عفونت باشد. استفاده از لنز‌ها برای ساعات طولانی، تمیز نکردن آن‌ها و نگهداری نادرست می‌تواند خطر ورود میکروب‌ها به قرنیه را افزایش دهد. بی‌توجهی به این عفونت و عدم درمان فوری آن می‌تواند منجر به زخم شدن قرنیه و از دست دادن دائمی بینایی شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چشم عفونت اخبار سلامت عفونت ها پلک ها چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات به سود استقلال خواهد شد/ ذوب‌آهن حریف خطرناکی است

هاشم حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص برکناری علی خطیر از مدیریت باشگاه استقلال گفت: متاسفانه از زمان حضور خطیر و سرمربیگری جواد نکوام، این دو نفر یک بار هم با یکدیگر به یک اتفاق و جمع بندی نرسیدند و هر روز با هم مشکل داشتند. شاید اگر استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار نمی شد باز هم این اختلاف ادامه پیدا می کرد اما معتقدم این تغییر به سود استقلال خواهد بود و آبی ها در هفته های پایانی لیگ که بازی هایشان هم بسیار حساس است می توانند به آرامش به بازی های باقی مانده فکر کنند.

کارشناس فوتبال ادامه داد: از ابتدا معلوم بود بارها گفته شده بود که یکی از این دو باید برود. باتوجه به محبوبیت نکونام و دست خالی او و نتایج خوبی که تا به اینجا کار گرفته و همچنان صدرنشین لیگ است و اصلی ترین گزینه برای قهرمانی در این فصل است مشخص بود که خطیر باید برود و این اتفاق هم رخ داد و حالا باید استقلال نه تنها به فکر چند هفته باقیمانده تا پایان فصل باشد بلکه نکونام باید جلسات متعددی را به مسئولان باشگاه و هلدینگ خلیج فارس برگزار کند تا هر چه زودتر نفراتی که برای فصل آینده مورد نظر کادر فنی هستند جذب شده تا استقلال همانند این فصل کمبود بازیکن نداشته باشد.

حیدری ادامه داد: الان زمانی است که باید با دقت کامل مدیرعامل و معاونین او را انتخاب کرد. نباید احساساتی و عجله کرد. باید با تدبیر سوابق دوستانی که گزینه مدیرعاملی هستند و عملکرد آنها یک مدیرعامل خوب را انتخاب کرد تا بتواند برای استقلال مفید باشد. این اتفاق می تواند استقلال را بیشتر از اکنون به ساحل آرامش برساند ضمن اینکه نکته مهم این است که مدیرعامل با سرمربی تعامل داشته باشد و به قول قدیمی ها در یک خط فکری باشند. چون اگر این اتفاق نیافتد باز قضیه خطیر و نکونام پیش خواهد آمد.

کارشناس فوتبال در خصوص تساوی استقلال برابر تراکتور و اتفاقات فوتبالی که باعث شد استقلال همچنان صدرنشین باقی بماند گفت برخلاف بازی با شمس آذر ، استقلال برابر تراکتور خوب نبود و آن بازی همیشگی را از خود به نمایش نگذاشت اما حالا باید خود را برای دیدار برابر ذوب آهن آماده کند.آبی ها برابر تراکتور سردرگم بودند، موقعیت زیادی خلق نکردند و دو امتیاز حساس را از دست دادند. اگر چه پرسپولیس هم برابر سپاهان نتیجه ای جز تساوی به دست نیاورد و این مساله باعث ادامه صدرنشینی استقلال شد اما همیشه قرار نیست این اتفاق رخ دهد و استقلال باید برای ۵ هفته باقی مانده با برنامه ریزی و با تمام توان به مصاف حریفانش برود.

وی در خصوص دیدار امروز استقلال برابر ذوب آهن که در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد گفت: ذوبی ها در هفته قبل بازی را واگذار کردند و حالا به یک تیم زخم خورده شبیه هستند که می خواهند هم آن شکست را جبران کنند و هم موقعیت خود را با گرفتن امتیاز مقابل استقلال بهبود ببخشند ضمن اینکه اگر ذوب آهن از استقلال امتیاز بگیرد این تیم ها پرسپولیس، سپاهان و تراکتور هستند که خوشحال تر از همیشه خواهند بود. ذوبی ها تا اینجای کار نتایج خوبی گرفته و بازی های خوبی را هم انجام داده اند اما این دیدار برای آنها و استقلال بسیار حساس است و باید منتظر یک بازی جذاب از دو تیم باشیم.

هاشم حیدری در خصوص وضعیت استقلال هم گفت: این تیم در چند روز پیش شارژ مالی شد. مدیرعاملی که باعث تنش و از دست دادن تمرکز بازیکنان بود از استقلال رفت و حالا آبی ها که بعد از مدتها توانستند یک جلسه تمرینی را با حمایت هوادارانشان برگزار کنند با روحیه خوب و نشاط کامل آماده این بازی هستند. نکونام هم می داند که اگر این بازی هم امتیاز از دست دهد کارش برای قهرمانی سخت تر از قبل خواهد شد. بنابراین باید با یک آنالیزی قوی، فرستادن بهترین ها به زمین و یک بازی هجومی البته با احتیاط این دیدار را با پیروزی به پایان رسانده تا امید بیشتری به قهرمانی پیدا کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این روزها هواداران باید بیشتر از گذشته کنار استقلال باشند. ۵ هفته باقی مانده تا استقلال قهرمانی را با آنها جشن بگیرد. بنابراین لازم است که روز دوشنبه تمامی طرفداران استقلال به ورزشگاه آمده تا از تیم خود حمایت کنند تا آبی ها با حمایت آنها و تلاش خودشان بتوانند برنده از زمین خارج شده تا یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شوند.

کد خبر 6096290

دیگر خبرها

  • بورل: عملیات زمینی در رفح منجر به عواقب انسانی ویرانگر می‌شود
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییرات به سود استقلال خواهد شد/ ذوب‌آهن حریف خطرناکی است
  • هشدار آنروا درباره عواقب هرگونه تجاوز صهیونیست‌ها به رفح
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!