Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:25:47 GMT

مراقب عفونت های ویروسی چشم باشید/خودسرانه درمان نکنید

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۶۴۵۷

مراقب عفونت های ویروسی چشم باشید/خودسرانه درمان نکنید

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود جباروند، در آستانه برگزاری چهارمین همایش چشم پزشکی بهاره ، با اشاره به شیوع عفونت های ویروسی چشمی در فصل سرما، اظهار داشت: در فصل سرما عفونت های ویروسی چشمی یا «آدنو ویروس» در بعضی مواقع چشم را مبتلا می کند و باعث می شود کدورت هایی در سطح قرنیه چشم ایجاد می کند که باعث کاهش دید بیمار، ترس از نور و احساس جسم خارجی در چشم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توصیه به مردم در مراقبت از سلامت چشم ها، افزود: افرادی که دچار عفونت های تنفسی هستند و سرماخوردگی دارند و این عفونت به چشم های آنها سرایت کرده است، حتما استراحت کامل انجام دهند و از حضور در محیط های پر جمعیت اجتناب کنند.

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران، ادامه داد: افرادی که دچار عفونت های ویروسی چشمی می شوند، سعی کنند در مرخصی باشند و بهداشت فردی را رعایت کنند و از دست دادن و روبوسی با دیگران به مدت ۷ تا ۱۰ روز پرهیز کنند تا باعث انتشار آلودگی به افراد دیگر نشوند.

جباروند تاکید کرد: ویروس عفونت چشمی خیلی مسری است و باعث آلودگی افراد دیگر می شود و مشکلات چشمی که ایجاد می کند، خیلی شدید است.

وی گفت: سرماخوردگی هایی که به چشم می زند معروف به «آدنو ویروس» است که باید مراقبت شود.

جباروند ادامه داد: زمانی که در معرض هوای آلوده قرار می گیریم بهتر است لبه پلک ها را با آب و شامپو بچه کامل شستشو شود، زیرا این کار باعث می شود تمام رسوبات آلوده ای که روی پلک و مژه نشسته پاک شود و حساسیت چشم و تاثیرات آن در لایه های اشکی را کم می کند.

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران، با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و شستن چشم ها و عدم تماس دست بر روی پلک ها و مژه ها برای پیشگیری از ابتلا به عفونت ویروسی چشمی، تصریح کرد: شیوع این عارضه در فصول سرما و تابستان بیشتر است و کودکان نیز به آن مبتلا می شوند و پدر مادر از طریق کودک مبتلا شده و باعث آلودگی چشمی می شوند.

جباروند ادامه داد: متاسفانه این‌روزها این ویروس ها زیاد شده و فقط با رعایت بهداشت فردی و جمعی می توان از شیوع آن پیشگیری کرد.

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران، با اشاره به خوددرمانی هایی که بعضا خانواده ها عادت دارند، گفت: به هیچ وجه درمان خودسرانه نباید انجام شود و فرد مبتلا توسط چشم‌پزشک معاینه گردد. البته، این عارضه چشمی خود به خود مهار می شود ولی تجویز برخی داروها می تواند از بروز عفونت های ثانویه جلوگیری کند.

جباروند در پایان با خطاب قرار دادن خانواده ها و افرادی که دچار عارضه عفونت ویروسی چشمی می شوند، افزود: خودسرانه از قطره های چشمی استفاده نکنید، چون باعث وابستگی می شود. زیرا، در این قطره ها یک مواد نگهدارنده است که باعث حساسیت و ناراحتی بیشتر چشمی می شود. بنابراین، بهترین‌ راه شستن چشم ها است و اگر نیاز به قطره است باید سعی کنند از طریق چشم پزشک تجویز شود.

کد خبر 4844096

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن چشم پزشکی چشم پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت سرطان سعید نمکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمان ناباروری رژیم غذایی بیمارستان دارو سازمان نظام پزشکی گردو رضا ملک زاده سازمان غذا و دارو نوزاد رئیس انجمن چشم پزشکی ایران افرادی که دچار چشمی می شوند بهداشت فردی چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید