Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@01:27:13 GMT

روش‌های درمان گل مژه در کودکان

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۱۹۷۰

روش‌های درمان گل مژه در کودکان

برآمدگی قرمز و دردناک کوچکی که در اثر التهاب پیاز مو در محل رویش مژه به وجود می‌آید، گل‌مژه نام دارد. گل‌مژه معمولا در لبه پلک بالایی یا پایینی ظاهر می‌شود و دلیل ایجاد آن میکروب‌ها و باکتری‌های معمولی و همچنین تجمع چربی‌ها و سلول‌های مرده پوست در محل غدد پلکی و رویش مژه‌ها است.
اگر چشمان کودک‌تان گل‌مژه زده نگران نباشید، چون این مشکل حادی نیست و تنها با خارج شدن مایع چرکی از برآمدگی رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گل‌مژه‌ها عفونی نیستند، اما از یک چشم به چشم دیگر منتقل می‌شود.

انواع روش درمان گل مژه در کودک

نگذارید دستکاری کند: به کودک‌تان بگویید برآمدگی حساس و قرمز روی پلکش را دستکاری نکند تا عفونت گل مژه به چشم دیگرش سرایت نکند.
کمپرس گرم کنید: برای بیرون آوردن چربی مسدود شده باید روی پلک کودک روزانه ۴ بار و به مدت ۳ تا ۱۵ دقیقه کمپرس گرم بگذارید. برای این کار می‌توانید حوله یا دستمال کوچکی را در آب گرم خیس کنید و روی گل‌مژه بگذارید.
اگر سر باز کرد مژه را بردارید: اگر مدتی بعد از گذاشتن کمپرس گرم، گل‌مژه کودک سر باز کرد و محتویات آن خارج شد، شما باید چرک‌ها را پاک کنید و درد کودک را تسکین بدهید. اگر مژه را توانستید در وسط گل‌مژه ببینید می‌توانید آن را با موچین یا هر وسیله‌ای خارج کنید. چون اگر مژه خارج شود، چرک و عفونت بیرون می‌ریزد و پلک بچه زود خوب می‌شود.
شامپو بچه بزنید: می‌توانید از شامپو بچه برای تمیز کردن برآمدگی گل‌مژه استفاده کرد.
اگر خوب نشد به پزشک مراجعه کنید: اگر بعد از ۴۸ ساعت کمپرس آب گرم عارضه کودک بهبود پیدا نکرد، باید او را برای معاینه پیش پزشک ببرید. در این وضعیت معمولا پزشکان پماد آنتی‌بیوتیک یا قطره چشم برای کودک تجویز می‌کنند.
وسایل شخص‌اش را جدا کنید: بهتر است برای جلوگیری از انتقال این عفونت به سایر اعضای خانواده حوله و دستمال و وسایل شخصی او را از بقیه جدا کنید.
دستانش را بشویید: حواستان باشد که قبل و بعد از استفاده از پماد یا قطره برای گل‌مژه بچه، دست‌تان را خوب بشورید.     منبع:نی نی سایت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گل مژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۱۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند

به گزارش تابناک «بچه که نیس، یه وسیله‌اس برای درآمدزایی والدین»، «خب چی میشه؟ یکی دوست داره یه پیج بزنه عکس نوزادی تا بزرگی کودکشو ثبت کنه»، «از جنینی میشه کودک کار اینستاگرامی»، «فک می‌کنم من تنها مادری هستم که به انتخاب پسرم احترام گذاشتم و تا خودش نخواد براش پیج نمیزنم»، «تو کشورهای دیگه کودک تا یه  سنی حق نداره توسط والدین در شبکه مجازی یا لایوها دیده بشه»؛ این‌ها بخشی از پیام‌های مخاطبان در فضای مجازی است که در واکنش به صفحه‌های اینستاگرامی کودک اینفلوئنسرهایی که هنوز متولد نشده‌اند به ثبت رسیده است. 


این درحالیست که رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران شهرام خرازی‌ها ۱۶ اردیبهشت ماه گفت که «والدین با انتشار عکس جنین در فضای مجازی حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.»

چند سالی است که پای کودکان و حتی نوزادان به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باز شده است. پیشتر خبر دستگیری پدری خبرساز شد که پسر ۶ ساله خود را مجبور به استفاده از الفاظ رکیک در فضای مجازی می‌کرد تا با استفاده از شیرین زبانی کودک، تعداد دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامی خود را بالا ببرد.
آمار مستند و رسمی از تعداد کودکان  اینستاگرامی موجود نیست، اما مددکاران اجتماعی خبر از رشد تصاعدی این کودکان در فضای مجازی و پایین آمدن روزانه سن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی می‌دهند. به طوری که برخی از نوزادها هنوز متولد نشده هزاران دنبال کننده دارند. 


اغلب این صفحه‌ها در اینستاگرام با تصاویری از تست بارداری و سونوگرافی آغاز به کار می‌کند و حتی فیلم لحظه تولد برخی از آن‌ها نیز در فضای مجازی موجود است.


البته استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی تنها مختص به ایران نیست. این موضوع در سال‌های گذشته به یکی از دغدغه‌های اصلی حامیان حقوق کودک در دنیا تبدیل شده است. این فعالان علاوه بر مخالفت با ساختن صفحات مجازی به نام کودکان، انتشار تصاویر صورت کودکان در صفحات والدین را نیز ناقص حقوق اولیه و تاثیر گذار بر سلامت روانی کودکان می‌دانند.


آسیه اناری، روان‌شناس بالینی کودکان، می‌گوید که «دنیای امروزی و آینده بر اساس همین ارتباطات شکل می‌گیرد. ما نمی‌توانیم بچه‌ها را از دنیای ارتباط‌های مدرن و تکنولوژی دور کنیم.» والدین با ساختن صفحه اینستاگرام به دنبال آرشیو عکس کودکان‌شان هستند. اتفاقا بعضی از بچه‌ها وقتی بزرگتر می‌شوند از دیدن عکس‌های کودکی خود لذت هم می‌برند. 


اما محمدصادق باطنی، کارشناس شبکه‌های اجتماعی در حوزه کودک، می‌گوید که اینستاگرام جای خوبی برای آرشیو عکس نیست. با انتشار عکس کودک در فضای مجازی « بچه از همان سن کم به تأییدطلبی عادت می‌کند و این تایید را از آدم‌های مجازی دریافت می‌کند و در بزرگسالی که گرفتن تایید سخت‌تر می‌شود، برای اقناع همان بخشی که در شکل‌گرفتنش دخل و تصرفی نداشته، دست به کارهایی می‌زند که باعث آسیب‌های جدی به شخصیت او می‌شود.»
روانشناسان معتقدند که والدین باید به حریم خصوصی فرزندان خود توجه کنند و هر عکسی را منتشر نکنند. علاوه بر این باید قوانین سخت گیرانه‌تری را از جانب شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از کودکان تصویب شود.

 

 

فارس

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه